Фахівці апарату Північного офісу Держаудитслужби за 11 місяців 2016 року забезпечили відшкодування понад 35 млн грн втрат

07 дек, 08:56

Протягом січня – листопада 2016 року фахівці апарату Північного офісу Держаудитслужби забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на понад 35,4 млн грн.
Керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій за результатами контрольних заходів прийняли 139 управлінських рішень.
До правоохоронних органів передано матеріали 152 проведених контрольних заходів. За матеріалами контрольних заходів, а також за результатами участі фахівців Північного офісу Держаудислужби у перевірках, що їх проводили правоохоронні органи, розпочато 49 досудових розслідувань.
До 40 установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано такий захід впливу як зупинення операцій з бюджетними коштами. У 4-х випадках установам-розпорядникам бюджетних коштів зменшено бюджетні призначення/асигнування. Прийнято 1 вимогу про повернення використаних не за цільовим призначенням суми субвенції та коштів, наданих одержувачам бюджетних коштів
За порушення фінансової дисципліни 192 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 77 – до дисциплінарної, 4 – до матеріальної, 7 осіб звільнено з посад.

Прес-служба Північного офісу Держаудитслужби


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/213788.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua