НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

09 дек, 08:43

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 08 грудня 2016 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про реєстрацію змін до правил ПАТ «Українська біржа»

прийнято рішення

2. Про переоформлення ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА «ФРЕСКО»

прийнято рішення

3. Щодо зупинення дії ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА «ПФМ»

прийнято рішення

4. Щодо зупинення дії ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА «ФІНАНСОВИЙ АКТИВ»

прийнято рішення

5. Щодо звіту пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду «Досліджень та економічного розвитку» ТОВ «Компанія з управління активами «Західна інвестиційна група»

прийнято рішення

6. Інформація про виконання заходів з попередження, виявлення та припинення правопорушень, пов'язаних з корупцією у Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку за 9 місяців 2016 року

до відома

7. Про реєстрацію змін до правил ПрАТ «Українська міжбанківська валютна біржа»

прийнято рішення

8. Щодо зупинення дії ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ТОВ «ПІРС» код за ЄДРПОУ 31341482

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/213864.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua