Збиткових підприємств на Дніпропетровщіні дедалі меншає

12 дек, 11:30

ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська відзначають, що підприємства Центрального району м.Дніпро за одинадцять місяців цього року до бюджету сплатили 10,8 мільйонів гривень податку на прибуток, а це складає 119 відсотків  прогнозних завдань. Понад доведені завдання надійшло 1,7 мільйонів гривень податку на прибуток.

Додаткові надходження податку на прибуток за рахунок підвищення  рівня співвідношення нарахувань з податку на прибуток до обсягу отриманого доходу  склали 4,1млн.грн. Загальний баланс надходжень по ДПІ за результатом динаміки даного показника склав 0,9 млн.грн. (приріст).

За результатом відпрацювання збиткових СГ вийшли зі збитковості 2 СГ із загальною сумою збитка 8,6 млн.грн.,  знизили суму збитків 4 СГ на загальну суму 4,9 млн.грн.
Залучено до оподаткування 1 СГ, загальна сума доходу по підприємству склала 49,3 млн.грн., нарахований податок на прибуток склав 0,6млн.грн.

Такі цифри - це інформація «для роздумів», яка підтверджує що суб’єкти господарювання іноді декларують збитки штучно, задля мінімізації податкових надходжень.
Кожна «збитковість» зобов’язує фахівців ДПІ ретельніше  опрацьовувати декларації та встановлювати причини збитковості, загалом проводимо аналіз усіх можливих ризикових чинників – наголошує заступник начальника управління – начальник відділу податку на прибуток Наталія Марілова.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/213921.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua