Щомісяця на соціальні потреби бізнес Донеччини перераховує 390 млн грн єдиного внеску

16 дек, 12:38

За одинадцять місяців 2016 року працедавці Донецької області перерахували 4 млрд 283 млн гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Щомісяця на соціальні видатки бізнес-спільнота Донеччини сплачує 390 млн гривень. Зокрема, за останній місяць осені сплачено понад 414 млн грн, що на 24 млн грн перевищує середньомісячний показник надходжень єдиного внеску у регіоні.
У розрізі органів фіскальної служби Донецької області у надходженнях єдиного внеску лідирує Маріупольська ОДПІ. Так за одинадцять місяців поточного року, завдяки злагодженій роботі з суб’єктами господарювання вдалося досягти рівня надходжень єдиного внеску у понад 1 мільярд гривень. Друге місце у рейтингу податкових органів за сплатою єдиного внеску займає Слов’янська ОДПІ – понад 878 млн гривень. Трійцю лідерів із показником у 662 млн грн єдиного внеску замикає Красноармійська ОДПІ.
Завдяки роботі фіскальної служби Донеччини щодо легалізації заробітної плати та трудових відносин, з початку року до сплати податків та обов’язкових внесків було залучено 19,4 тис. осіб, чим додатково забезпечено надходження 12,2 млн грн єдиного внеску.
Нагадуємо, що з 1 січня 2016 року максимальну величину бази нарахування єдиного внеску збільшено до 25 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб. З 1 грудня 2016 року ця величина складає 40 тис. гривень.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/214109.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua