НКЦПФР звертає увагу власників, цінні папери яких обліковуються в депозитарній установі ТОВ «ПІОГЛОБАЛ КАПІТАЛ»

19 дек, 14:43

До НКЦПФР (Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку) надійшов лист від емітента з проханням зупинити обіг його облігацій, які обслуговувались депозитарною установою ТОВ «ПІОГЛОБАЛ КАПІТАЛ», у зв'язку з підозрою здійснення шахрайства.
 
У листі емітента зазначено, що станом на 28.11.2016 року в реєстрі власників іменних цінних паперів з‘явились депозитарні установи та особи, які володіють його облігаціями без жодних правових підстав. Заявник стверджує, що уповноважені особи власника облігацій не укладали жодних догорів щодо відчуження цінних паперів та не здійснювали будь-яких дій, направлених на зміну власника.
 
З метою захисту прав інвесторів обіг цінних паперів даного емітента було зупинено.
 
До уваги власників, цінні папери яких обліковуються в депозитарній установі ТОВ «ПІОГЛОБАЛ КАПІТАЛ», та які самостійно не відкривали рахунку в інших депозитарних установах, прохання звернутись до Департаменту контрольно-правової роботи НКЦПФР з метою перевірки збереження прав власності.
 
Також Комісія закликає більш активно переводити цінні папери з депозитарних установ, що втратили свої ліцензії до діючих установ, з метою запобігання здійснення шахрайства або будь-яких інших незаконних дій.
 
До відома, постановою від 09.06.2016 року Комісія анулювала ліцензію на провадження депозитарної діяльності ТОВ «ПІОГЛОБАЛ КАПІТАЛ».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/214183.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua