Понад 400 мільйонів гривень спрямували платники Донеччини на підтримку обороноздатності української армії

22 дек, 13:49

За період січень-листопад 2016 року мешканці Донецької області мобілізували понад 406 млн грн військового збору, що майже на 20 млн грн більше ніж за одинадцять місяців минулого року. Лише у листопаді надходження військового збору перевищили межу у 30 млн гривень.
Зростання надходжень військового збору у Донецькій області передусім свідчить про сумлінне ставлення платників податків до свого конституційного обов’язку, а також про вагомий результат від заходів фіскальної служби направлених на детінізацію доходів, зокрема, у напрямку легалізації заробітної плати.
Нагадуємо, що військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Крім того, військовий збір стягується з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри, доходів, які платник отримав згідно з цивільно-правовими договорами (договори підряду) за виконання робіт (надання послуг), сума яких відображається в акті приймання-передачі виконаних робіт (наданих послуг) та низки інших, які підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/214315.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua