Про надходження акцизного податку в місцевий бюджет Дарницького району м. Києва

26 дек, 11:34

 

 

З початку року місцевий бюджет Дарницького району ГУ ДФС у м. Києві  поповнився, зокрема, за рахунок  акцизного податку з торгівлі підакцизних товарів у роздрібній торгівлі на 150,2 млн. грн. Сума надходжень перевищила минулорічні показники на 51,8 млн. грн., темп росту склав 152 відсотки. Тільки у листопаді цього року надходження з цього податку складають 15,5 млн. грн.

Нагадуємо, що акцизний податок перераховуються до місцевих бюджетів адміністративно-територіальних одиниць, на яких розташовані пункти продажу підакцизних товарів протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, для подання податкової декларації за місячний податковий період.

Згідно чинного законодавства платниками акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів є суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання незалежно від форми розрахунків, у тому числі на розлив у ресторанах, кафе, барах, інших суб’єктах господарювання громадського харчування такі підакцизні товари: пиво, алкогольні напої, тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну, нафтопродукти, насамперед бензин та дизельне пальне, паливо моторне альтернативне, біодизель, скраплений газ тощо.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/214325.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua