Страхування вантажів від PZU Україна

28 дек, 22:38

Компанії і фізичні особи, котрі займаються підприємницькою діяльністю, часто зустрічаються з необхідністю транспортування різних товарів чи вантажів. Це доволі ризикована справа, особливо коли мова йде про великі відстані і об’єм. Щоб мінімізувати ризики, а також власні витрати в випадку втрати й використовується страхування вантажів. Використання такого виду послуг страхової компанії дозволить вам отримати компенсацію у випадку повного або часткового пошкодження вантажу або його втрати.

Хто і що може застрахувати?

Скористатися послугами страхової компанії в такому випадку можуть як юридичні особи, так і фізичні особи-підприємці, які бажають бути впевненими в тому, що не понесуть матеріальних збитків в несподіваних випадках. Під страхування потрапляють майнові інтереси, що пов’язані з користуванням, використанням, володінням та розпорядженням багажем або вантажем. Також варто врахувати можливі прибутки, комісії та ряд інших витрат, що пов’язані з транспортуванням багажу чи вантажів.

Від яких ризиків ви можете застрахувати власні цінності, що будуть транспортуватися?

Транспортування будь чого пов’язане з великою кількістю ризиків, і кожен з них може призвести до повного або часткового пошкодження вантажу або взагалі до його втрати. Сьогодні можна звернутися до страхової компанії з метою застрахувати свій товар від наступних чинників:

Використовуючи весь спектр послуг, можна бути впевненим в тому, що навіть у випадку виникнення певних проблем, вартість втраченого буде вам відшкодована.

Які документи потрібно подати до страхової компанії?

Щоб здійснити страхування, необхідно подати певні документи. Обов’язковими в даному випадку будуть наступні папери:

Це основний набір документів, які знадобляться вам в тому випадку, якщо ви забажаєте застрахувати свій вантаж перед його транспортуванням.

Які типи страхування існують в такому випадку?

Відповідно до ваших потреб, а також можливостей, існує кілька видів страховки, які покривають той чи інший набір можливих ризиків. Можна виділити кілька можливих варіантів:

Таким чином ви можете обрати умови страхування відповідно до того, які потреби виникають. Все залежить тільки від того, які ризики можуть виникнути під час транспортування вантажу.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/214378.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua