Призначено першого заступника Голови Держрибагентства України

29 дек, 10:59

Фалея Володимира Григоровича призначено на посаду першого заступника Голови Держрибагентства України. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України 21 грудня 2016 року.

 

Володимир Фалей у 1989 році закінчив Херсонський індустріальний інститут за спеціальністю бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності (економіст). Має вчене звання кандидата сільськогосподарських наук із спеціальності «Екологія».

З 1989 року працював на керівних посадах вітчизняних компаній, остання з яких – державне підприємство «Південний науково-виробничий агроекологічний центр Інституту агроекології і природокористування НААН» у м. Херсон, з 2012 року до тепер був директором підприємства.  

 

На посаді першого заступника Голови Держрибагентства Володимир Фалей буде здійснювати координацію діяльності територіальних органів Держрибагентства,  а також контролюватиме звітність  суб’єктів рибного господарства про обсяги використання водних біоресурсів. В компетенцію першого заступника Голови Держрибагентства також входить  координація науково-дослідних робіт, погодження науковим установам програми на проведення дослідного вилову водних біоресурсів, координація  порядку штучного розведення (відтворення), вирощування водних біоресурсів та інші функції, передбачені Наказом про розподіл функціональних обов’язків Держрибагентства від 30.09.2015 №295.

 

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/214386.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua