На Житомирщині викрито начальника сектору патрульної поліції на систематичному вимаганні коштів за не притягнення до адмінвідповідальності місцевих жителів

17 янв, 15:37

У ході спільної операції військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України з оперативними працівниками Управління внутрішньої безпеки Нацполіції України у Житомирській області викрито начальника сектору оперативного реагування патрульної поліції Попільнянського відділення поліції Коростишівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області на систематичному одержанні неправомірної вигоди.
Установлено, що співробітник поліції встановила щомісячну «таксу» та вимагала від жителів Попільнянського району, які незаконно виготовляли самогон, кошти за не притягнення останніх до адміністративної відповідальності.
Під час одержання чергової неправомірної вигоди її затримано правоохоронцями, а одержану нею суму в розмірі 700 гривень вилучено.
На даний час проводяться обшуки за її місцем роботи та проживання. Готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.
Оскільки затримана особа є працівником правоохоронного органу, досудове розслідування проводить безпосередньо військова прокуратура Житомирського гарнізону.
 
Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/214858.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua