НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

19 янв, 15:39

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 19 січня2017 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про внесення змін до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 30 червня 2015 року  № 931 (Про затвердження Комплексної програми розвитку фінансового сектору України до 2020 року)

прийнято рішення

2. Про затвердження Інформації про здійснення Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку державної регуляторної політики у 2016 році

прийнято рішення

3. Щодо інформації про стан виконання Плану-графіка проведення заходів з відстеження результативності регуляторних актів Комісії за IV квартал 2016 року

прийнято рішення

4. Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених компаніями з управління активами пайових інвестиційних фондів (ТОВ «СІРІУС КЕПІТАЛ МЕНЕДЖМЕНТ» (ідентифікаційний код юридичної особи – 33835679)…)

прийнято рішення

5. Про анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА «МАШМЕТІНВЕСТ»

прийнято рішення

6. Щодо звіту пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонд «Омегаінвест» ТОВ «Компанія з управління активами «Західна інвестиційна група»

прийнято рішення

7. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Приватного акціонерного товариства «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ВЕЛТЛІНЕР»

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/214936.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua