Робота Центру обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві

20 янв, 08:34

Головним завданням Центру обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві є забезпечення комфортних умов платникам при отриманні адміністративних послуг та наданні якісної податкової допомоги.
За дванадцять місяців 2016 року Центр обслуговування платників ДПІ у Соломянському районі ГУ ДФС у м. Києві відвідали 310380 платників, яким надано 39041 адміністративних послуг. Оперативно, без затримки було прийнято 479118 примірників звітності, усно та в телефонному режимі надано 40208 консультацію щодо практичного застосування норм Податкового кодексу України та законодавства з питань сплати єдиного внеску.
Протягом січня-грудня 2016 року громадянам видано 3785 довідки про відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів; надано 16752 реєстраційних номерів облікових карток платників податків; зареєстровано 1283 реєстратори розрахункових операцій та  4023 книги обліку розрахункових операцій, а також 882 розрахункові книжки.
З метою інформування про зміни в податковому законодавстві, в усіх залах Центру, для зручності відвідувачів, розміщена тематична друкована продукція, оформлено інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування.
Кожен мешканець району не залишається без уваги та має можливість отримати необхідну інформацію за допомогою кваліфікованих фахівців.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/214945.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua