Аудитори апарату Північного офісу Держаудитслужби за 2016 рік попередили порушення у сфері державних закупівель на понад 383 млн грн

26 янв, 08:28

За результатами аналізу державних закупівель (без виходу на об’єкт контролю шляхом запиту документів) протягом 2016 року фахівці апарату Північного офісу Держаудитслужби попередили порушення у сфері держзакупівель на загальну суму 294 млн грн.
Зокрема, через виявлені фінансові порушення відмінено конкурсні торги на загальну суму 194 млн грн. Укладених договорів розірвано на загальну суму більш як 100 млн грн.
Крім того, за результатами виїзних перевірок закупівель за державні кошти, було встановлено, що окремі замовники не скасовували результати торгів, проведених з порушенням процедури закупівель товарів, робіт та послуг за державні кошти, а, всупереч законодавству, визначали їх переможців та укладали з ними договори. Завдяки заходам, вжитим аудиторами, замовники розірвали такі договори на загальну суму понад 89,2 млн грн.
Також, під час проведення перевірок державних закупівель виявлено порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 4,1 млн грн.

Прес-служба Північного офісу Держаудитслужби


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/215143.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua