У минулому році фахівці фіскальної служби Дніпропетровщини виявили 12180 трудових «нелегалів»

30 янв, 15:20

Протягом 2016 року співробітники ГУ ДФС у Дніпропетровській області виявили у 6287 суб’єктів господарювання незаконне використання найманої праці 12180 осіб. Ці громадяни працювали у роботодавців без належного оформлення та, відповідно, без сплати податків і соціальних внесків.
За результатами проведеної роботи та за рахунок оформлення трудових відносини з найманими особами роботодавцями забезпечено додаткові надходження з податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на загальну суму 6 мільйонів 947 тисяч гривень.
«У напрямі детінізації ринку праці важливим є соціальний аспект. Адже за кожним фактом стоять громадяни, яких недбайливі роботодавці позбавляють соціальної захищеності, майбутньої пенсії та соцвиплат. До того ж, місцевий бюджет та соціальні фонди втрачають належні суми для забезпечення функціонування місцевих громад», – наголошує начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Дніпропетровській області Інна Андрущак.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/215249.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua