Про зміни до Податкового кодексу України йшлося на семінарі для платників податків

30 янв, 15:20

Начальник управління організації роботи ГУ ДФС у Дніпропетровській області Манушак Осипова прийняла участь у семінарі на тему: «Зміни в оподаткуванні з 01.01.2017: податок на прибуток, ПДВ, ПДФО, ЄСВ, підприємницька діяльність», організованому філією Державного підприємства «Сервісно-видавничий центр» у Дніпропетровській області.
На семінарі розглянуто питання щодо основних положень Законів України від 20.12.2016 №1791-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році» та від 21.12.2016 №1797-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні», якими внесено низку змін до адміністрування податку на прибуток, ПДВ, податку на доходи з фізичних осіб, єдиного соціального внеску, тощо.
Манушак Осипова повідомила про підсумки роботи фіскальних органів області, забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів, а також платникам нагадано, що з початку 2017 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2016 року.
Учасники семінару отримали відповіді на актуальні питання та практичні поради щодо заповнення і подання звітності за минулий рік, роздатковий матеріал та презентаційний номер журналу «Вісник. Право знати все про податки і збори».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/215250.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua