Викрито махінації приватного підприємства Павлограда, яке незаконно привласнило 3,8 млн. грн. бюджетних коштів

01 фев, 12:34

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДФС у Дніпропетровській області викрито махінації одного з приватних підприємств м.Павлограда.
Як з’ясувалося, посадовці підприємства за результатами тендерних торгів уклало договір з державною установою на виконання робіт з ремонту дорожнього покриття. Однак фактично роботи не проводилися, а порушники, зловживаючи службовим становищем, склали неправдивий акт виконаних робіт на загальну суму 3,8 млн. грн. Внаслідок цього вони заволоділи державними коштами, які надійшли на розрахунковий рахунок приватного підприємства.
У подальшому для легалізації незаконно отриманих доходів посадові особи приватного підприємства перерахували отримані кошти як переуступку боргу на рахунок фіктивного підприємства, з яким не здійснювали фінансово-господарських взаємовідносин.
За вказаними фактами до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочинів, передбачених ст..ст. 191, 364, 366, 209 КК України.
Здійснюється кримінальне провадження.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/215335.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua