Перші результати 2017 року: бізнес Донеччини спрямував до зведеного бюджету країни понад мільярд гривень

02 фев, 10:04

За перший місяць 2017 року платники податків Донецької області до зведеного бюджету країни перерахували 1 мільярд 62 мільйона гривень, що на 36% або на 388 мільйонів гривень більше ніж у січні минулого року.
Основну часту, а саме 59% від загального збору зведеного бюджету, займають надходження до місцевих бюджетів Донеччини. Зокрема, кошти які будуть спрямовані на вирішення проблем та розвиток регіону склали 627 млн гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2016 року надходження збільшились на 207 млн гривень.
Зокрема, до Державного бюджету України з початку 2017 року бізнес Донеччини спрямував понад 435 млн грн, що на 180 млн грн більше ніж торік.
Безперечним лідером в наповненні бюджетів, серед фіскальних органів Донецької області залишається Маріупольська ОДПІ. За січень 2017 року до зведеного бюджету країни спрямовано понад 299 млн гривень.
Друге місце за підсумками січня поточного року – Красноармійська ОДПІ. Фахівцями інспекції забезпечено збір податків у сумі 152 млн гривень.
Трійцю лідерів, цього разу, закриває Артемівська ОДПІ з загальним збором до зведеного бюджету понад 132 млн гривень.
Значне підвищення рівня надходжень відбулось завдяки налагодженій роботі фіскальних органів області з платниками податків. Крім того, постійне вдосконалення електронних сервісів ДФС та функціонування системи електронного адміністрування ПДВ безумовно сприяє створенню комфортних умов для ведення бізнесу, тим самим забезпечуючи високий рівень сплати податків.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/215376.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua