НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

03 фев, 08:49

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 02 лютого 2017 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про надання письмового погодження щодо набуття прямої істотної участі Костенку К.А. у професійному учаснику фондового ринку ТОВ «ІНВЕСТ – М»

прийнято рішення

2. Про відмову у видачі ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «БЕАРН», код за ЄДРПОУ 32501360 (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

прийнято рішення

3. Про відмову у видачі ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «ІНВЕСТ-ПАРТНЕР ТРЕЙДІНГ» (код за ЄДРПОУ 36494258) (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

прийнято рішення

4. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства «Комерційний Індустріальний Банк»           

прийнято рішення

5. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства  «Кредит Оптима Банк»

прийнято рішення

6. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ»

прийнято рішення

7. Щодо реєстрації змін до проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства «АЙБОКС БАНК», що пропонуються до приватного розміщення   

прийнято рішення

8. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії облігацій Товариства з обмеженою відповідальністю «Шувар» (серія С), що пропонуються для публічного розміщення

прийнято рішення

9. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії опціонних сертифікатів серії  С ТОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар»

прийнято рішення

10. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії опціонних сертифікатів серії  В ТОВ «Шувар»

прийнято рішення

11. Щодо скасування реєстрації випуску опціонних сертифікатів та анулювання свідоцтв про реєстрацію випуску опціонних сертифікатів Товариства з обмеженою відповідальністю «Шувар» (серії А)

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/215430.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua