НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

09 фев, 15:13

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 07 лютого 2017 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме діяльності із зберігання активів інститутів спільного інвестування ТОВ «БГ СЕК’ЮРІТІЗ»

прийнято рішення

2. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА «УКРКАПІТАЛ»

прийнято рішення

3. Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, крім операцій, пов`язаних з викупом та спадкуванням (ПАТ «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «СТАНДАРТ КЕПІТАЛ»…)

прийнято рішення

4. Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених компаніями з управління активами пайових інвестиційних фондів, крім операції пов`язаних з викупом та спадкуванням даних цінних паперів (ТОВ «КУА «СОЮЗ-ІНВЕСТ» (ідентифікаційний код юридичної особи - 35464416)…)

прийнято рішення

5. Про затвердження Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік

прийнято рішення

6. Про внесення змін до Системи довідників та класифікаторів Національної комісії з цінних  паперів та фондового ринку (МЮУ)

прийнято рішення

(реєстрація МЮУ)

7. Щодо реєстрації випуску акцій Приватного акціонерного товариства «Регіональні інвестиційні проекти»

прийнято рішення

8. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України»

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/215644.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua