Про надходження платежів та кампанію декларування доходів громадян під час брифінгу

17 фев, 11:36

Нещодавно в ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві відбувся брифінг в. о. начальника ДПІ Олени Антіпової для представників районних ЗМІ на тему: «Стан надходжень до бюджетів усіх рівнів за січень 2017 року. Декларування - 2017».
Підсумовуючи результати роботи з надходжень до бюджетів усіх рівнів, Олена Валентинівна зазначила, що протягом січня 2017 року до Зведеного бюджету зібрано податків у сумі 318,9 мільйонів гривень. Темп росту платежів складає 142,6 відсотка.
В розрізі основних податків до Зведеного бюджету найбільші надходження по наступних платежах:
податок на додану вартість – надходження становлять 139,2 мільйонів гривень;
податок на доходи фізичних осіб – надійшло 70 мільйонів гривень
військовий збір – сплачено 6,5 мільйонів гривень.
Водночас надходження по єдиному соціальному внеску за місяць поточного року складають майже 83,5 мільйонів гривень.
Крім того в. о. начальника інспекції повідомила платникам податків, що кампанія «Декларування – 2017» триватиме до 3 травня 2017 року.
«В податковій інспекції Дарницького району створені сприятливі умови для участі громадянами в кампанії декларування своїх доходів», – зауважила Олена Валентинівна. Подати декларацію про майновий стан і доходи можна особисто платником або уповноваженою на це особою; надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення або засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного цифрового підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.
Всю необхідну інформацію щодо порядку заповнення та подання декларації можна отримати у Центрі обслуговування платників  ДПІ у Дарницькому районі за адресою:   вул. Кошиця, 3, або за телефонами: 596-60-67 та 596-60-50.
Для зручності й покращення обслуговування підприємців та громадян на веб-порталі (www. sfs.gov.ua) ДФС України функціонує сервіс «Електронний кабінет платника», який дозволяє заповнити та надіслати декларацію до податкового органу в електронному вигляді.
На завершення заходу Олена Валентинівна висловила вдячність платникам Дарницького району м. Києва за вчасно подані декларації та сумлінне виконання конституційного обов’язку.
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/215891.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua