Статистика та профілактика порушень митного законодавства

01 мар, 12:33

24 лютого у прес-центрі Інформаційного агентства «МОСТ-ДНЕПР» відбулася прес-конференція на тему: «Статистика та профілактика порушень митного законодавства. Боротьба з контрабандою. Протидія митним правопорушенням» за участі начальника відділу інформаційно-аналітичної роботи управління протидії митним правопорушенням Дніпропетровської митниці ДФС Віталія Аксютіна.
Віталій Аксютін повідомив, що з початку 2017 року Дніпропетровською митницею ДФС складено 50 протоколів про порушення митних правил на загальну суму 18,9 млн. грн.
«З них справ про порушення митних правил окремої категорії, де вартість предмета правопорушення перевищує 50 тис. грн. – 17. За аналогічний період 2016 року митницею складено 6 протоколів на суму 70 млн. грн., також зросла кількість протоколів про порушення транспортування автомобілів. А з початку року митницею вже направлено 2 повідомлення про протиправну діяльність, з ознаками злочину за ст.213 і ст.358 Кримінального кодексу України.
Крім того, за результатами проведених заходів, з початку року співробітниками окремого підрозділу управління протидії митним правопорушенням складено 44 протоколи на суму 13 млн грн.
Якщо говорити про конфісковані товари, то в основному це будівельні матеріали і товари народного споживання», – зазначив Віталій Аксютін.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/216252.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua