Деклараційна кампанія 2017 року триватиме по 3 травня включно

02 мар, 08:51

Звертаємо увагу, для зручності та скорочення часу, що витрачається платниками податків на заповнення декларації, а також з урахуванням змін до податкового законодавства з 1 січня 2017 року запроваджено нову форму декларації, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 15 вересня 2016 року № 821 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року №859».
Подавати декларацію потрібно за податковою адресою, тобто місцем проживання, де особу взято на податковий облік.  За вибором платника податків декларації подаються за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою; поштою (не пізніше ніж 5 днів до завершення кінцевого терміну подання) або в електронному вигляді через сервіс «Електронний кабінет платника податків» на веб-порталі ДФС.
 З метою зберігання Вашого часу та упередження виникнення черг,  запрошуємо, не очікуючи кінцевого терміну для подання декларацій до Центру обслуговування платників Державної податкової інспекції у Солом’янському районі Головного управління ДФС у м. Києві за адресою: м. Київ, вул. Смілянська 6.
 За додатковою інформацією Ви можете звернутись безпосередньо до працівника Центру обслуговування платників (1 зал, 4 вікно) або за тел. 245-91-56.
 Зробіть свідомий крок з декларування доходів. Самостійне декларування доходів - формування високої податкової культури та підвищення рівня добробуту!

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/216283.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua