Декларування 2017 – агітаційна робота значних масштабів

06 мар, 08:34

Кампанія декларування 2017 вже на повну потужність закликає громадян подати декларацію про свій майновий стан і доходи, що отримані у 2016 році.
Банери, аудіо та відео ролики деклараційного змісту запрошують громадян відвідати податкову інспекцію та виконати свій конституційний обов’язок. Таку інформаційно-агітаційну продукцію можна зустріти в багатьох масових місцях міста: на ринках, в торгівельних центрах, на залізничних та автовокзалах, в громадському транспорті, на узбіччях доріг. Мотиви її розміщення є зрозумілими – податкова служба намагається інформативно охопити якомога більшу кількість громадян, та нагадати людям про їх обов’язок.
ДПІ у Солом’янському районі м. Києва, застосовуючи сучасні заходи доведення інформації до громадян в місті Києві, вже не перший рік співпрацює з Кінотеатром «Супутник». Відео-ролик, виготовлений працівниками ДПС у м.Києві привертає увагу своїм творчим підходом та поширює знання громадян з питань необхідності декларування. Також відео-ролик щоденно транслюється в приміщенні ДПІ для відвідувачів  Центру обслуговування платників, а аудіо-ролик  про проведення кампанії декларування транслюється на чотирьох ринках району.
Співробітники «Радіо ЕРА» з радістю відреагували та надали свою допомогу, в трансляції аудіо-ролика про кампанію щодо декларування доходів. Так з 1 березня слухачі цієї хвилі отримують інформацію, яка допоможе залучити до декларування більш широке коло громадян.
Тому, завдяки різноманітним ідеям, що їх генерують фахівці-податківці, та збільшенню кількості креативних агітаційних заходів розширюється спектр проведення роз’яснювальної роботи. Це означає, що збільшиться і кількість громадян, котрі дотримуватимуться виконання свого конституційного обов’язку – декларування доходів. Податківці Солом’янського району м.Києва впевнені, що завдяки проведеній масово - роз’яснювальній роботі значно підвищиться активність та свідомість громадян, що передбачає збільшення надходжень місцевого бюджету.
ДПІ у Солом’янському районі м. Києва


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/216361.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua