Стан справляння рентної плати

06 мар, 13:06

Як поінформували у секторі адміністрування екологічного податку та  рентної плати, місцевих податків управління податків і зборів з юридичних осіб ДПІ у Центральному районв м.Дніпра  на  території Центрального району м.Дніпра здійснюється спеціальне використання води, користування радіочастотним ресурсом України.
Станом на 01.03.2017 року на обліку в ДПІ перебувають 149 платників рентної плати, з яких 138 суб’єктів господарювання - платники рентної плати за спеціальне використання води, 11 суб’єктів господарювання - платники рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України
Протягом січня  - лютого п.року від платників ДПІ у Центральному райну  до бюджету надійшло:
 109,6 тис.грн рентної плати за спеціальне використання води;
12,1тис.грн плати за користування радіочастотним ресурсом України.
Фахівці податкової пояснили, що рентна плата - це загальнодержавний податок, який справляється за користування надрами для видобування корисних копалин; за користування надрами в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин; за користування радіочастотним ресурсом України; за спеціальне використання води; за спеціальне використання лісових ресурсів; за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України (п.п. 14.1.217 п. 14.1. ст. 14 Податкового кодексу України, далі - ПКУ).


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/216400.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua