Віталій Мироненко: у 2017 році всі неприбуткові організації зобов’язані перереєструватися у державних фіскальних органах України

13 мар, 10:54

На 1 березня 2017 року неприбутковими організаціями до структур державної фіскальної служби Дніпропетровської області подано біля 12 тисяч звітів. Про це на прес-конференції для представників ЗМІ у інформаційному агентстві «Мост-Днепр» повідомив заступник начальника управління податків і зборів з юридичних осіб ГУ ДФС у Дніпропетровській області Віталій Мироненко.
Неприбутковими організаціями, що надали звітність до фіскальних органів за минулий 2017 рік, задекларовано більше 44 мільярдів гривень надходжень і 43 мільярди 300 мільйонів гривень витрат. «Оскільки до неприбуткових організацій належать і державні органи влади і місцевого самоврядування, – пояснив Віталій Мироненко, то в більшості надходження та витрати це – державні виплати, державне фінансування і державні трансферти».
Також, Віталій Мироненко нагадав, що всі неприбуткові організації повинні перереєструватися у встановленому законодавством порядку. Релігійним організаціям слід перереєструватися до 1 грудня 2017 року, всі інші – включно з об’єднаннями співвласниками житлових будинків, об’єднаннями громадян у кооперативи до кінця першого півріччя поточного року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/216564.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua