Результати наповнення бюджету за 2 місяці поточного року обговорювали на брифінгу в ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

13 мар, 14:30

Під час брифінгу для представників засобів масової інформації в. о. начальника ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві Володимир Рєзнік повідомив про надходження до бюджету за 2 місяці поточного року.
Завдяки налагодженій роботі до Зведеного бюджету від платників Солом’янського району надійшло понад 1 млрд. гривень податків, зборів (обов’язкових платежів).
З них до Державного бюджету сплачено 671,9 млн. грн., та 332,1 млн. грн. до Місцевого бюджету.
Основні податки, які забезпечують надходження до бюджетів всіх рівнів наступні:
- Податок на додану вартість – 369,8 млн. гривень;
- Податок на прибуток підприємств – 86,1 млн. гривень;    
- Податок на доходи фізичних осіб – 338,7 млн. гривень
Слід відзначити, що платники податків і надалі підтримують державу значними надходженнями по військовому збору, які за 2 місяці 2017 року складають понад 34 млн. грн.
На завершення зустрічі Володимир Рєзнік наголосив, що стабільне надходження до бюджетів – це результат плідної співпраці фахівців інспекції з платниками податків. Саме від платників залежить, як вчасно буде наповнюватись бюджетна скарбниця, тому плідна співпраця між платниками податків та органами державної фіскальної служби є запорукою виконання поставлених державою завдань.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/216614.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua