У Київському інституті музики ім. М. Глієра допустили втрати фінансових ресурсів

21 мар, 08:36

Під час ревізії Київського інституту музики ім. М. Глієра за період з 01.01.2014 по 01.11.2016 фахівці апарату Північного офісу Держаудитслужби встановили порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на понад 160 тис. грн.
Зокрема, в державній установі організували навчання в Студії практики без оформлення дозвільних документів на надання платних освітніх послуг і отримували надходження, не передбачені Переліком платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної та комунальної форм власності. До того ж, отримані з порушенням законодавства кошти не перерахувалися до загального фонду бюджету міста Києва, через що збитки останнього склали майже 70 тис. грн.
Крім того, Інститут незаконно нараховував й виплачував заробітну плату сумісникам, які перебували на лікарняних чи у відрядженнях за основним місцем роботи, а сумісникам, які працювали в Інституті не у вільний від основної роботи час, оплачував не лише сумісництво, але й виконання роботи за основної посадою, за 8-годинним режимом робочого дня. Через це збитки міського бюджету склали близько 39 тис. грн.
Також, посадові особи державної установи допускали включення до кошторисів та актів приймання виконаних будівельних робіт завищені обсяги, норми, розцінки та коефіцієнти завищення вартості виконаних робіт, збитки державної установи склали близько 25 тис. грн.
Окрім того, окремим співробітникам Інституту безпідставно (без відповідних розпорядчих документів) нараховували плату за послуги з проживання в гуртожитку у зменшеному розмірі; коштом Інституту оплачували спожиті орендарем комунальні послуги та послуги з утримання орендованого майна; недоотримували орендної плати, а депоновану стипендію колишнім студентам не перерахували у дохід місцевого бюджету.

Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Прес-служба Північного офісу Держаудитслужби


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/216830.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua