Нормативи відрахування частини прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2016 році господарських товариств

27 мар, 13:03

ДПІ у Центральному районі м.Дніпра інформує ,що Постановою від 01.03.2017 року № 120 Кабінет Міністрів України затвердив у розмірі 50 відсотків базовий норматив відрахування частки прибутку, що спрямовується на виплату дивідендів за результатами фінансово-господарської діяльності у 2016 році господарських товариств, у статутному капіталі яких є корпоративні права держави, а також господарських товариств, 50 і більше відсотків акцій (часток) яких належать господарським товариствам, частка держави в яких становить 100 відсотків, у тому числі дочірніх підприємств.
Для публічних акціонерних товариств "Укргідроенерго" та "Державний ощадний банк України" базовий норматив затверджено у розмірі 30 відсотків.
У разі невиплати до 1 липня 2017 р. суб'єктом господарювання дивідендів за результатами його фінансово-господарської діяльності у 2016 році, суб'єктам управління корпоративними правами держави доручено вживати заходи до розірвання контракту з керівником такого суб'єкта господарювання.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/217014.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua