Докорінна перебудова, а не лише розподіл напрямків фінансування

04 апр, 08:12

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький взяв участь у апаратній нараді ОДА, яку провів Валерій Головко. Одним із питань, які обговорювались у представництві - перші результати впровадження реформ у галузі охорони здоров'я.  Про напрямок звітував директор профільного департаменту Віктор Лисак.
"Лікарняні округи та додаткове фінансування - це добре. Та у питанні реформ не потрібно забувати про комфортність системи", - говорить тим часом голова обласної ради.
- Вже сьогодні треба робити усі доступні заходи у цьому напрямку. Тим більше, що вони не потребують значних витрат з бюджетів.  У Гадяцькому районі використовують електронну систему запису на прийом, обліку пацієнтів. Моя ініціатива - публічний електронний реєстр ліків, які придбаються за кошти бюджету. Ці пропозиції потрібно взяти на озброєння у всій області.
Чому чи не кожен банк має систему online обслуговування, через яку можна вирішити більшість оргпитань? Боротьба за комфорт кожного клієнта. Чому так не працювати державним лікарням? Оце і є реформування - докорінна перебудова,  а не лише розподіл напрямків фінансування, - сказав Олександр Біленький.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/217212.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua