За три місяці 2017 року столичні аудитори забезпечили відшкодування втрат на понад 8,9 млн грн

11 апр, 08:49

Фахівці апарату Північного офісу Держаудитслужби протягом січня – березня 2017 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму понад 8,9 млн грн.
За результатами ревізій, перевірок державних закупівель місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, керівники підприємств, установ та організацій прийняли 24 управлінські рішення.
За допущені порушення 22 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 24 – до дисциплінарної, 2 – до матеріальної.
До суду направлено 4 протоколи про адміністративні порушення за порушення законодавства про здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти та 5 протоколів – за порушення законодавства про бюджетну систему. Матеріали 29 контрольних заходів передано до правоохоронних органів.
До 5 установ, під час ревізії яких виявлено фінансові порушення, було застосовано такі заходи впливу, як зупинення операцій з бюджетними коштами; одному розпорядникові бюджетних коштів зменшено бюджетні призначення/асигнування.
За матеріалами контрольних заходів правоохоронними органами розпочато 9 досудових розслідувань.

Прес-служба Північного офісу Держаудитслужби


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/217394.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua