Представники МВФ та ДФС обговорили процеси реформування фіскальної служби

14 апр, 14:44

Реформування ДФС у контексті програми економічних реформ Уряду України, які підтримуються МВФ, стало основною темою обговорення під час зустрічі в.о. Голови ДФС Мирослава Продана з Делегацією експертів Міжнародного Валютного Фонду на чолі з головою місії МВФ в Україні Роном вад Роденом.
Під час зустрічі Мирослав Продан відзначив успішну співпрацю ДФС з технічною місією МВФ, за результатами якої фіскальна служба вже отримала пропозиції МВФ з реформування служби.
«Ми домовилися про подальшу співпрацю, зокрема, врахування об’єктивної оцінки стану справ в ДФС. Це необхідно для того, щоб правильно визначити пріоритети подальшого реформування служби», - наголосив Мирослав Продан.
Він також поінформував міжнародних експертів про зміни, які відбуваються в ДФС. Мова йшла, зокрема, про запровадження повноцінного функціонування Електронного реєстру ПДВ, тестовий режим роботи системи управління ризиками при адмініструванні цього податку.
Очільник ДФС окреслив конкретні кроки з впровадження  реформ у митному напрямі, зокрема, щодо розбудови інфраструктури, а також поінформував про низку заходів з імплементації змін у податковому законодавстві, які сприятимуть покращенню бізнес-клімату в країні.
Представники МВФ позитивно оцінили досягнутий ДФС прогрес у впровадженні електронних систем та сервісів, що зводить до нуля корупційні ризики. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/217534.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua