Самостійне декларування доходів - формування високої податкової культури та підвищення рівня добробуту країни

14 апр, 14:48

Днями, в ДПІ у Центральному районі м.Дніпра заступником начальника  ДПІ  Самсоненко Євгенією Сергіївною проведено зустріч з громадськістю на тему: «Податкове законодавство. Особливості цьогорічної кампанії декларування. Перелік документів необхідний для подання декларації про доходи, отримані у 2016 році. Електронні сервіси ДФС. Сервіс "Пульс" - надійна протидія корупції».
Під час зустрічі, посадова особа звернула увагу громадськості, що для зручності та скорочення часу, що витрачається платниками податків на заповнення декларації, а також з урахуванням змін до податкового законодавства з 1 січня 2017 року запроваджено нову форму декларації про майновий стан та доходи, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 15 вересня 2016 року № 821 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року №859».
Відмітила, що подавати декларацію потрібно за податковою адресою, тобто місцем, де особу взято на податковий облік. За вибором платника податків декларації подаються за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою; поштою (не пізніше ніж 5 днів до завершення кінцевого терміну подання) або в електронному вигляді через сервіс «Електронний кабінет платника податків» на веб-порталі ДФС.
З метою зберігання Вашого часу та упередження виникнення черг,  запрошуємо, не очікуючи кінцевого терміну для подання декларацій до Центру обслуговування платників при ДПІ у Центральному районі м.Дніпра  за адресою: м.Дніпро, вул.. Княгині Ольги, 22
 «Зробіть свідомий крок з декларування доходів, адже самостійне декларування доходів - формування високої податкової культури та підвищення рівня добробуту країни!» - підсумувала наприкінці зустрічі Євгенія Самсоненко .


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/217537.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua