До податкової Солом’янського району завітав народний артист України Григорій Чапкіс

14 апр, 15:04

Продовжується кампанія «Декларування 2017». Цього року відомі люди проявляють активність та допомагають податківцям в організації й проведенні заходів, спрямованих на доведення до відома платників податків особливостей та порядку декларування доходів.
Нещодавно до ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві завітав український хореограф, народний артист України Григорій Миколайович Чапкіс.
«Виконувати свій громадянський обов’язок повинен кожен свідомий платник податків у нашій державі: як політик, так і артист, як державний службовець, так і підприємець. Саме сумлінність кожного громадянина у сплаті податків допоможе нам привести Україну до стабільності та економічного зростання. Ми повинні підтримувати нашу державу, особливо в такі складні часи, тому запрошую всіх українців задекларувати власні доходи за минулий рік» - зазначив Григорій Миколайович спілкуючись із працівниками інспекції та платниками податків присутніми в Центрі обслуговування платників.
Шановні платники, вкотре нагадуємо, що 03 травня 2017 року – останній день для подання громадянами податкової декларації про майновий стан і доходи за звітний 2016 рік.
Тож не зволікайте, задекларуйте свої доходи!

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/217552.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua