Про митні правопорушення йшлося під час конференції

21 апр, 12:55

20 квітня п.р. у прес-центрі Інформаційного агентства «МОСТ-ДНЕПР» відбулася прес-конференція з питань митних правопорушень за участі начальника відділу інформаційно-аналітичної роботи управління протидії митним правопорушенням Дніпропетровської митниці ДФС Віталія Аксютіна.
Віталій Аксютін навів приклади порушення митних правил, з якими Дніпропетровським митникам довелося зіткнутися в нинішньому році.
«У зоні діяльності Дніпропетровської митниці ДФС було заявлено товар «одяг і взуття, що були у вжитку». При проведенні митного огляду виявлено, що серед змішаного і несортованого одягу і взуття, що були у вжитку, міститься також одяг і взуття без ознак використання, а також ролики для катання, які мали ознаки вжитку. Вартість не задекларованих товарів склала 117,53 тис. грн.
В даному випадку, спосіб ухилення від сплати митних платежів може полягати в умисному неправильному декларуванні товарів шляхом не зазначення в описовій частині декларації властивостей. За даним фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 472 митного кодексу України » - зазначив він.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/217698.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua