Підводимо перші підсумки кампанії декларування доходів отриманих у 2016 році

25 апр, 08:32

Громадянський обов’язок перед державою і суспільством стосовно подання декларацій про доходи, отримані в минулому році та сплату податків визначено статтею 67 Конституції України. Щороку з 01 січня починається кампанія по декларуванню громадянами свого майнового стану та доходів, отриманих протягом минулого року.
1116 мешканців Солом’янського району вже відзвітувалися про понад 380 мільйонів гривень доходів, отриманих у 2016 році, з них 830 декларантів – це громадяни, які зобов’язані були подати декларацію про отримані в 2016 році доходи в обов’язковому порядку.
286 платниками використано право на отримання податкової знижки, сума до повернення складає 670 тис.гривень.
Доходи у розмірі понад 1 млн. гривень задекларували 48 громадян.
Запрошуємо всіх, хто отримував прибутки в минулому році приєднатись до сумлінних громадян та проявити громадянську свідомість. Декларацію можна подати по 03 травня 2017 року, а для отримання податкової знижки - протягом року. Декларацію про майновий стан та доходи можна подати до податкової інспекції за місцем реєстрації або в електронному форматі за посередництвом спеціального сервісу «Електронний кабінет платника», що на єдиному веб - порталі ДФС України.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/217766.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua