На Чернігівщині затримано митника, який створив схему нелегальної поставки лікарський засобів з Республіки Білорусь

03 май, 11:00

В рамках кримінального провадження за фактом вимагання неправомірної вигоди службовими особами Головного управління державної фіскальної служби України в Чернігівській області, військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України спільно Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України в Чернігівській області після отримання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 7 тис. грн., а загалом 12 тис. грн., затримано старшого державного інспектора відділу митного оформлення митного поста «Нові Яриловичі».
Установлено, що старший держінспектор вимагав від громадянина надавати йому неправомірну вигоду за ввезення з Республіки Білорусь поза митним контролем на територію України лікарських засобів.
Митник одержав першу частину хабара в розмірі 5 тис. грн. та, у подальшому, отримав ще 7 тис. грн.., після чого був затриманий правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України з вилученням суми неправомірної вигоди.
Військова прокуратура Чернігівського гарнізону готує повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу.
 
Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/217950.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua