Діяльність Центру обслуговування платників у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві та висвітлення інформації стосовно наданих адміністративних послуг, інформаційних послуг за квітень 2017 року

11 май, 13:33

Надання адміністративних послуг є одним з найважливіших завдань у взаємовідносинах податкових органів Державної фіскальної служби з платниками податків.
Так, у квітні 2017 року Центром обслуговування платників ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві (ЦОП) було надано 2301  адміністративних послуг.
У зазначеному періоді видано 471 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків.
Довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної фіскальної служби України,  отримало 929 платники.
За реєстрацією реєстраторів розрахункових операцій,  книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок до ЦОП звернулося 243 суб’єктів підприємницької діяльності.
Стати платниками єдиного податку виявили бажання 164 суб`єкт підприємницької діяльності, 196 платників отримали послуги з реєстрації  книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платників єдиного податку, надано 246 витяги з реєстру платників єдиного податку.
Співробітники ЦОП надають також консультації з питань податкового законодавства, загальна кількість яких склала 1799,  отримано та відпрацьовано 2900 примірники вхідної кореспонденції, прийнято та занесено до бази  29738 форму податкової звітності.  Загальна кількість наданих адміністративних та інформаційно - консультаційних послуг становить 33838.

ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/218150.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua