Мирослав Продан: За перші шість робочих днів травня митники виконали майже половину місячного плану

18 май, 09:37

За перші 6 банківських днів травня 2017 року до Державного бюджету України зібрано 13,8 млрд. грн. платежів, які контролюються Державною фіскальною службою. Про це повідомив в.о. Голови ДФС Мирослав Продан.

Фактично середньоденний збір у травні цього року складає 2,3 млрд. гривень. Це на 42,7 % більше, ніж у травні 2016 року – тоді за 6 банківських днів збір платежів склав 9,7 млрд. грн.

«За перші 6 банківських днів травня митниці вже спрямували до бюджету майже половину запланованих на цей місяць надходжень. Порівняно з травнем минулого року середньоденний показник з надходжень на митницях зріс на 55,7%. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб така тенденція зберігалася й надалі», - підкреслив Мирослав Продан.

Так, митницями ДФС з початку травня цього року вже забезпечено до бюджету 9,3 млрд. гривень.

«Підкреслюю, що таких результатів ми досягаємо виключно завдяки успішній боротьбі з корупцією на митниці та ліквідації незаконних схем переміщення вантажів. У жодному разі ми не тиснемо на легальний бізнес, аби показати гарні результати", – зазначив Мирослав Продан.

Нагадаємо, що у січні-квітні 2017 року до зведеного бюджету надійшло 260,6 млрд. грн. Це на 61,4 млрд. грн., або на 30,8%, більше відповідного періоду минулого року.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/218194.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua