Шляхи створення інвестиційно - привабливих територій на Дніпропетровщині обговорювалися під час проведення семінару

29 май, 13:23

В рамках формування передумов для впровадження інвестиційних проектів на території Криворізького, Софіївського, Апостолівського, Широківського районів, підтримки малих, середніх та фермерських підприємств, створення інвестиційно привабливих територій 25 травня у приміщенні Криворізької районної ради міста Кривого Рогу відбувся семінар за участі представників фіскальної служби області на тему: «Місцеві податки та збори. Механізми стимулювання місцевою громадою».
У заході також прийняли участь голова Регіональної ради підприємств у Дніпропетровській області Микола Шевченко, заступник голови комітету з питань енергозбереження регіональної ради підприємств Олександр Захарченко, тренер Кооперативної Академії з питань кооперації Дніпропетровської обласної громадської організації «Сільського господарства консультативна служба» Захар Канівський, директор Дніпропетровської філії компанії «ТАС-Фінанс» Ольга Москаленко, заступник голови Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області Сергій Згоник, а також представники Криворізької, Софіївської, Апостолівської, Широківської районних рад, малих, середніх та фермерських підприємств.
До уваги учасників семінару були представлені презентації на тему: «Підтримка малого та середнього підприємництва», «Чотири кроки на шляху створення інвестиційно - привабливих територій», «Механізм реалізації регіональної програми малого та середнього підприємництва».
Представники фіскальної служби області виступили з питань адміністрування місцевих податків і зборів та надали відповіді за запитання присутніх.
Зустріч пройшла в атмосфері ділової активності.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/218516.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua