У Дніпрі ліквідовано підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю

01 июн, 12:59

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області ліквідували підпільний цех з виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції.
В рамках проведення операції «Акциз-2017» та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України було встановлено, що на території обласного центру в складському приміщенні громадянин організував незаконну діяльність з виготовлення фальсифікованого алкоголю. Виробництво здійснювалося шляхом змішування харчового спирту невідомого походження з водою та з використанням обладнання, що забезпечує масове виготовлення. Надалі фальсифікат розливався в півлітрові пляшки і п'ятилітрові ємності, після чого доставлявся в магазини роздрібної торгівлі.
Крім того, реалізація зазначеної продукції також здійснювалася через мережу Інтернет.
В результаті обшуків, проведених за місцями виготовлення та реалізації фальсифікованого алкоголю, а також за місцем проживання організатора підпільного виробництва, було вилучено понад 820 літрів фальсифікату, майже 1,9 тис. літрів спирту, автомобіль і обладнання, які використовувалися в незаконній діяльності, майже 28 тис. грн. готівкою, первинні бухгалтерські документи. Загальна вартість вилученого становить понад мільйон гривень.
Вилучені ТМЦ передано на відповідальне зберігання.
Тривають слідчі дії.
 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/218639.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua