До нового Реєстру включено більше 400 неприбуткових організацій

02 июн, 13:43

За січень – травень поточного року в ДПІ у Центральному районі м.Дніпра до Реєстру неприбуткових організацій увійшло 485 платника податків.
Нагадаємо, організації, установи та інші утворення, які не здійснюють комерційну діяльність, минулого року вносили зміни до своїх установчих документів та проходили процедуру включення до нового переліку. У 2017 році законодавством подовжено термін перереєстрації ще на півроку, а релігійним організаціям – на рік.
Неприбуткові організації, підприємства, установи для включення до нового Реєстру зобов'язані до 1 липня 2017 року привести свої установчі документи у відповідність із пунктом 133.4 Податкового кодексу України та у цей термін подати копії документів до контролюючого органу.
Дізнатися чи є організація у Реєстрі можна на сайті ДФС України в "Електронному кабінеті платника". Для цього у розділі «Пошук» необхідно ввести відповідні реквізити.
Незважаючи на те, що до кінцевого терміну подачі документів ще є час, ДПІ рекомендує для уникнення непорозумінь не відкладати процедуру перереєстрації і якомога швидше привести свої установчі документи до вимог ПКУ.
 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/218679.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua