НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

02 июн, 13:54

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 01 червня 2017 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про затвердження річного звіту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Річний звіт НКЦПФР за 2016 рік»

прийнято рішення

2. Про затвердження Змін до Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік

прийнято рішення

3. Про затвердження змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік

прийнято рішення

4. Щодо погодження набуття істотної участі Сологуб В.В. у професійному учаснику фондового ринку ТОВ «КУА «СІТІ КЕПІТАЛ»

прийнято рішення

5. Про погодження проекту розпорядження Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг «Про внесення з мін до деяких нормативно-правових актів Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг»

прийнято рішення

(без зауважень)

6. Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів щодо облігацій серії «А», емітованих ТОВ «Волиньбіоресурс»

прийнято рішення

7. Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів щодо акцій, емітованих ПАТ «ВОЗНЕСЕНСЬКИЙ СИРКОМБІНАТ»

прийнято рішення

8. Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів щодо облігацій серії «D» та «E», емітованих ТОВ «Ріал Істейт Бізнес Групп»

прийнято рішення

9. Про затвердження Вимог до інформації про кандидатів у члени органу акціонерного товариства

прийнято рішення 

(реєстрація МЮУ)

10. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ «ПРИВАТБАНК»

прийнято рішення

11. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «ТАСКОМБАНК»

прийнято рішення

12. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «Центр»

прийнято рішення

13. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ТРАСТ-КАПІТАЛ»

прийнято рішення

14. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Приватного акціонерного товариства «М-ІНВЕСТ», що пропонуються для приватного розміщення

прийнято рішення

15. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій ПрАТ «Приватний вищий навчальний заклад «Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій» 

прийнято рішення

16. Щодо припинення (реорганізацію) Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку шляхом приєднання до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

прийнято рішення

17. Щодо припинення (реорганізації) Західного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку в результаті реорганізації шляхом приєднання до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

прийнято рішення

18. Щодо припинення (реорганізації) Східного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку шляхом приєднання до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

прийнято рішення

19. Щодо припинення (реорганізації) Південно-Українського територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку шляхом приєднання до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/218690.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua