У Києві на хабарі затримано митника під час одержання хабара за розмитнення вантажу

19 июн, 08:28

Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України, безпосередньо після одержання неправомірної вигоди, затримано головного державного інспектора управління протидії митним правопорушенням Київської митниці Державної фіскальної служби України.
В рамкам розслідування кримінального провадження встановлено, що впродовж травня 2017 року митник вимагав від директора одного з приватних товариств неправомірну вигоду за не створення штучних перешкод під час митного оформлення вантажу товариства.
Кошти передавалися йому у два етапи. Спочатку 7500 доларів США та при повторній передачі решти - 350 доларів США, державного службовця викрито правоохоронними органами та затримано в порядку ст.208 КПК України.
При огляді місця події виявлено та вилучено з автомобіля останнього 350 доларів США та ще 600 доларів США, які він отримав раніше.
Хабарнику готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з відстороненням від посади.
Досудове розслідування проводить військова прокуратура Київського гарнізону.
 
Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/219080.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua