У Дніпрі відбувся Національний податковий форум

19 июн, 12:59

15 червня поточного року у місті Дніпро за організацією офіційного видання ДФС України «Вісник. Офіційно про податки» та підтримки Головного управління ДФС у Дніпропетровській області відбувся Національний податковий форум на тему: «Трансфертне ціноутворення. Прибуток. ПДВ» за участі спеціалістів Державної фіскальної служби України і представників провідних консалтингових та юридичних компаній.
Обговорювалися новації у трансфертному ціноутворенні, питання звітності, актуальні проблеми при трансфертному ціноутворенні, податкового контролю та механізми захисту інтересів бізнесу. Проведено аналіз змін нормативної бази з податку на прибуток та ПДВ.
Начальник управління організації роботи ГУ ДФС у Дніпропетровській області Манушак Осипова під час свого виступу наголосила на важливості проведення таких заходів задля досягнення спільного погляду між представниками бізнесу та контролюючими органами у вирішені проблемних питань податкового законодавства та подякувала платників за розуміння важливості та вагомості сплати податків. «Адже ми всі з вами чудово розуміємо, що наповнення бюджету – це, перш за все, соціальна стабільність і підтримка рівня життя в області і державі в цілому», – зазначила вона.
Під час форуму між учасниками відбулося жваве спілкування та обговорення актуальних питань з трансфертного ціноутворення, оподаткування податком на прибуток та податком на додану вартість, а також обмін досвідом.
В ході дискусії платники податків отримали відповіді на питання, які виникають при практичному застосуванні податкового законодавства та надали свої пропозиції щодо удосконалення діючого законодавства.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/219111.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua