У Дніпропетровській митниці ДФС відбулася зустріч з представниками бізнес-спільноти

07 июл, 15:33

Днями відбулася робоча зустріч керівництва митниці, представників суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та митних брокерів в приміщенні Дніпропетровської митниці ДФС.
Головною ціллю проведення заходу стало налагодження перспективи та розширення співпраці митниці з представниками бізнес-спільноти з метою створення сприятливих умов для пришвидшення товарообігу та збільшення обсягів надходжень митних платежів до Держбюджету України, а також залучення до процесу проведення експортно-імпортних операцій нових суб’єктів господарювання.
Під час зустрічі, що проводилась у форматі наради, обговорювались питання, щодо правильності заповнення митних декларацій, визначення митної вартості, дотримання учасниками зовнішньоекономічної діяльності заходів тарифного та нетарифного регулювання, уточнення прогнозних показників перерахування до Держбюджету тощо.
В рамках зустрічі суб’єкти ЗЕД активно підтримали митний експеримент, суть якого полягає в перерахуванні 50% від перевиконання щомісячних планових митних платежів у спеціальні фонди відповідних регіональних бюджетів. В результаті роботи митниці за І півріччя 2017 року до бюджету Дніпропетровської області перераховано близько 215 млн. грн. Зазначені кошти спрямовуються на розвиток, реконструкцію та поточний ремонт автодорожньої інфраструктури, і як результат – забезпечення нової якості доріг та безпеки автомобільного руху на Дніпропетровщині.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/219657.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua