Головним управлінням ДФС у Дніпропетровській області проведено кущовий семінар для платників Лівобережжя м. Дніпра

31 июл, 09:58

Інформуємо, що 26 липня поточного року фахівцями ГУ ДФС у Дніпропетровській області спільно з ДПІ у АНД районі м. Дніпра, Лівобережною ОДПІ м. Дніпра та Дніпровською ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області проведено кущовий семінар для платників Лівого берега міста.
Податківцями надані роз’яснення стосовно актуальних питань податкового законодавства. Заступник начальника відділу комунікацій управління організації роботи ГУ ДФС у Дніпропетровській області Геннадій Амрахов повідомив присутніх про зміни у податковому законодавстві, які набули чинності у 2017 році.
Особливу увагу було приділено особливостям адміністрування ПДВ в частині зупинення реєстрації ризикових податкових накладних. Фахівець управління податків і зборів з юридичних осіб ГУ ДФС у Дніпропетровській області Світлана Плоха зазначила, що з 1 липня у повноцінному режимі працює автоматизована система моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків.
Присутнім було також надано відповіді на актуальні питання та практичні поради стосовно послідовності дій платника ПДВ у разі отримання квитанції про зупинення реєстрації податкової накладної, зокрема, подання таблиць даних платника, повідомлень щодо подачі документів про підтвердження здійснення операцій по відмовленим ПН/РК.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/220272.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua