Завдяки ефективному менеджменту чистий прибуток ДП «Артемсіль» збільшилася в 4 рази

04 авг, 08:48

Державне солевидобувне підприємство «Артемсіль» за результатами першого півріччя 2017 року отримало 73,3 мільйона гривень чистого фінансового результату (прибутку), що практично в 4 рази більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Додатковий прибуток ДП «Артемсіль» отримало завдяки збільшенню обсягів виробництва солі і скороченню витрат.
«Нам вдалося значно збільшити частку експорту продукції. Так за 6 місяців цього року європейським споживачам відвантажено майже 400 тисяч тонн солі, що в п'ять разів більше, ніж в минулому році. Істотно зріс експорт в Угорщину, Польщу, Румунію, Словаччину. Збільшилися відвантаження і на внутрішній ринок», - зазначає керівник підприємства Вікторія Луценко.
Показала свою ефективність і програма з оптимізації витрат. Нагадаємо, що ДП «Артемсіль» добровільно проводить відкриті торги через площадку системи Prozorro.
Завдяки позитивним фінансово-економічним показникам за останній період і економії витрат у підприємства з'явилася можливість поліпшити добробут працівників.
Так з 1 серпня 2017 року на 20% збільшено тарифні ставки і посадові оклади всіх працівників ДП ​​«Артемсіль». Це вже не перше збільшення виплат на підприємстві. З 1 січня 2017 року тарифні ставки працівників вже були підвищені на 38%.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/220441.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua