«Блокування реєстрації податкових накладних» – основна тема семінару, проведеного фахівцями фіскальної служби Дніпропетровської області для платників правого берега м. Дніпра

07 авг, 13:48

Днями фахівцями ГУ ДФС у Дніпропетровській області спільно з ДПІ правого берега м. Дніпра проведено кущовий семінар для платників щодо актуальних питань податкового законодавства, зокрема щодо особливостей адміністрування ПДВ в частині зупинення реєстрації ризикових податкових накладних.
Зазначено, що автоматизована система моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків, що працює в повноцінному режимі з 1 липня поточного року та є важливою складовою боротьби з податковими махінаціями.
Присутнім надані практичні поради стосовно послідовності дій платника ПДВ у разі отримання квитанції про зупинення реєстрації податкової накладної, зокрема, подання таблиць даних платника, повідомлень щодо подачі документів про підтвердження здійснення операцій по відмовленим ПН/РК.
Крім того, на семінарі приділено увагу і іншим питанням: транспортному податку, платі за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Наприкінці заходу платники отримали друковану продукцію, підготовлену спеціалістами фіскальної служби.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/220516.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua