Скористайся правом на податкову знижку до кінця п.р.

01 сен, 14:01

ДПІ у Центральному районі м. Дніпра нагадує, що до кінця року триває кампанія «Декларування доходів громадян - 2017» та закликають мешканців Центрального району скористатись правом на податкову знижку.
В інспекції створено належні умови для громадян, які звернулись до Центру обслуговування платників при ДПІ з метою декларування доходів. На інформаційних стендах розміщено перелік документів, необхідних для отримання податкової знижки, зразки заповнення декларації про майновий стан та доходи, роз’яснення практичних питань, які виникають у громадян під час декларування.
Для забезпечення обізнаності широкого кола громадян щодо необхідності декларування доходів, інформація з деклараційної тематики розповсюджується через засоби масової інформації, зокрема, телебачення, радіо та друковані видання.
Фахівцями ЦОП проводяться семінари, брифінги та круглі столи. Громадяни можуть отримати вичерпну інформацію щодо кампанії декларування у Центрі обслуговування платників, що знаходиться за адресою:                 м. Дніпро, вул.. Княгині Ольги ,22 , 3 поверх, або зателефонувати за номером 374-70-13 та 370-38-89
Окрім подання декларації особисто чи поштою, кожен може надіслати її в електронному вигляді, що значно зекономить час.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/221191.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua