Платники податків Дніпропетровщини звітують он-лайн

15 сен, 14:50

За підсумками серпня поточного року до органів ДФС у Дніпропетровській області надали звіти з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування 52020 суб’єктів господарювання та з податку на додану вартість - 18610 суб’єктів господарювання.
Основні переваги звітування он-лайн - це зручність взаємодії із органами ДФС, відсутність черг та економія часу. Таким сервісом ДФС України скористалися 45752 платника Дніпропетровської області, направивши звітність по e-male.
Разом з тим, платники, які подають звітність засобами телекомунікаційного зв’язку, можуть скористатися наступними електронними сервісами ДФС України, зокрема:
- електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», що дає змогу оцінити податкові ризики діяльності з партнером по бізнесу;
- сервіс «Реєстр платників ПДВ» - інформує про зареєстрованих платників ПДВ;
- сервіс «Анульована реєстрація платників ПДВ» допоможе дізнатися про осіб, позбавлених реєстрації як платників ПДВ за заявою платника податку, з ініціативи контролюючих органів чи за рішенням суду;
- сервіс «Електронний кабінет платника податків» - персональне, автоматизоване робоче місце платника, за допомогою якого можна, зокрема підготувати, заповнити та подати звітність та ін.
Доступ до вказаних сервісів можливий як із веб-порталу ДФС України (http://sfs.gov.ua), так і із субсайту "Територіальні органи ГУ ДФС у Дніпропетровській області" (http://dp.sfs.gov.ua).


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/221596.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua